Om vår webb

Vår webbplats lanserades hösten 2012. Det var en stor förändring för oss, efter att i flera år ha utvecklat vår webb på Sitecore CMS valde vi att byta till EPiServer CMS. Skälet till det är att Sitecore CMS är en produkt som lämpar sig väl för större organisationer, med högra krav på processdriven publicering där analys och beslutsstöd är viktiga ingredienser i valet av plattform. Vi är en webbyrå som snabbt och enkelt vill berätta för världen om våra upptäkter och reflektioner kring digitaliseringen av livet och det omgivande samhället i allmänhet, och förändringarna som webben bidrar till i synnerhet. Då blev det naturligt för oss att flytta över till EPiServer CMS.

För att möta våra besökare på ett respektfullt sätt valde vi Twitters Bootstrap som lösning för anpassning av webbgränssnittet till olika skärmstorlekar. För tillfället kan man ta del av vår webb i anpassade gränssnitt på en vanlig dator, på en smartphone eller på en surfplatta.

Efter som jag alltid uppskattat enkelheten i typsnittet Helevetica, valde vi att kasta ut formgivarnas val och bytte till Helvetica Neue. Enkelheten är också något som hela vår webb ska genomsyras av.

Hoppas du hittar det du söker!

Frida Hallén, vdVi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x