Andreas - ny systemutvecklare hos oss

Hej, jag heter Andreas och jag är en systemutvecklare med bred kunskap och fokus på webbprogrammering. Jag brinner för HTML, CSS, JavaScript och webbstandards. När jag byggde min första webbsida 1996 visste jag på en gång att jag ville jobba med webben. Sedan dess har jag utbildat mig till Systemutvecklare, drivit eget företag och jobbat som konsult på flera olika företag.

2012 jobbade jag som konsult på Metamatrix och trivdes väldigt bra. Det var bra stämning på kontoret, jag kände mig välkommen, projekten var bra planerade och arbetsuppgifterna var tydliga. Sedan dess har jag följt Metamatrix arbete och tycker man jobbar helt rätt med webbuteckling, tillgänglighet, projektplanering och personalvård. När jag nu några år senare var på jakt efter nya utmaningar var Metamatrix en självklar arbetsplats.

På fritiden blir det mycket träning och matlagning. När jag får lite tid över tittar jag gärna på film eller jobbar med något av mina egna programmeringsprojekt.

Jag ser fram emot att producera bra, enkla, snabba och informativa webbplatser tillsammans med mina nya kollegor!


2015-04-17


Om vår blogg

Här berättar vi hur webben utvecklas, våra reflektioner efter möten med kunder och vad vi pratar om på Metamatrix.


Arkiv

Senaste inläggen

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x