Tobias - ny systemutvecklare hos oss

Hej, mitt namn är Tobias och jag jobbar som systemutvecklare här på Metamatrix sedan augusti 2015. Jag har jobbat som systemutvecklare inom webb sedan januari 2013. Innan dess studerade jag på Örebro universitet, där jag tog en kandidatexamen inom datateknik 2012.

Jag har främst erfarenheter inom C#, ”ASP.NET MVC” och ”ASP.NET Web Forms”. Jag är certifierad i EPiServer CMS.  

Som person är jag målmedveten. Innan jag antar mig en uppgift delar jag upp den i delmål, och bockar av när varje delmål blir klart. På så sätt har jag stenkoll på att allt blir färdigställt och behöver inte bekymra mig för att glömma bort något. Jag strävar alltid efter att det jag lämnar vidare ska fungera som det är tänkt och vara fritt från buggar.

Redan när jag steg in innanför dörren på Metamatrix kände jag att det är ett ställe för mig. Kompetenta och trevliga kollegor, bra miljö och framförallt, riktigt bra planering.

Det blir även en del programmering på fritiden. Men jag ägnar mig också åt att spela innebandy, komponera och producera musik, spela tv-spel och självklart, umgås med vänner.


2015-08-17 av Tobias Nylin


Om vår blogg

Här berättar vi hur webben utvecklas, våra reflektioner efter möten med kunder och vad vi pratar om på Metamatrix.


Arkiv

Senaste inläggen

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x