Motormännen väljer Metamatrix för samarbete kring webben

Motormännens Riksförbund är en intresseorganisation för svenska bilägare. De ger medlemmarna rådgivning kring bilkörning i andra länder, bilar och teknik samt juridik.

Motormännen är också drivna samhällsdebattörer. Som hos många medlemsorganisationer pågår ett ständigt opinionsbildande arbete och ett av huvudmålen för webbplatsen är att bidra till att nå nya grupper i samhället och locka fler att bli medlemmar.

Vi är stolta över att Motormännen valt Metamatrix som samarbetspartner, webbyrå och leverantör till deras nya webbplats.

Tillsammans med Motormännens projektgrupp ska vi se över deras webbnärvaro samt  modernisera och göra deras nya webbplats responsiv. I arbetet ingår att ta fram ny informationsstruktur och interaktionsdesign, ny grafisk form och utveckla den kommande webbplatsen i Umbraco. Vi kommer även att sätta upp tydliga effektmål för webbplatsen för att sedan mäta och följa upp dem med webanalys.

Arbetet med Motormännens webbplats startar under våren 2017.


11 januari 2017Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x