Jobba hos oss

Vill du skapa hållbar webb med andra engagerade och skickliga konsulter? Vi söker utvecklare och teknisk projektledare.

"Jag får så mycket energi av att jobba här!", sa en av våra anställda nyligen. Metamatrix ledord hållbarhet handlar inte bara om att skapa hållbar webb, utan även om att vår arbetsplats ska vara hållbar. Vi är övertygade om att detta också gör oss mer effektiva och fokuserade på våra arbetsuppgifter. 

Läs mer om vad vi söker här nedan och kontakta Frida Hallén om du tror att du kan bidra till vårt team!

  • Utvecklare .NET (EPiServer och Umbraco)

    Som webbutvecklare på Metamatrix utvecklar du hållbara lösningar med hög tillgänglighet på .Net-plattformen. Du jobbar i ett team med olika spetskunskaper där du både ger och får stöd. Med hjälp av våra ramverk för frontend, backend och integration tar du och teamet snabbt fram..

    Läs →

  • Teknisk projektledare

    Vi söker dig med teknisk bakgrund som med din lyhördhet och kommunikativa förmåga driver utvecklingsarbetet framåt. Som projektledare ansvarar du för vad som ska göras och när det ska göras. Du samlar in information från kunden och tar det vidare till våra interaktionsdesigner..

    Läs →


Tänk strategiskt - var lite spontan!

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x