Jobba hos oss

Vill du jobba i team med andra engagerade, kreativa och skickliga konsulter? Vi söker dig som vill bidra till vår helhetssyn med ditt engagemang och tillsammans med kunden ta fram flexibla, hållbara lösningar.

"Jag får så mycket energi av att jobba här, det är så tydligt när jag kommer hem och har massa krafter kvar!", sa en av våra nyanställda nyligen. Metamatrix ledord hållbarhet handlar inte bara om att skapa hållbar webb, utan även om att vår arbetsplats ska vara hållbar. Därför inleder vi varje vecka med gemensam meditation och avslappning, turas om att ta initiativ till klockan tre-stretchningen och har världens bästa massör Therese på besök varannan vecka. Vi är övertygade om att detta också gör oss mer effektiva och fokuserade på våra arbetsuppgifter. 

Kontakta Frida Hallén om du tror att du kan bidra till vårt team!

  • Senior utvecklare .NET / EPiServer

    Som senior webbutvecklare på Metamatrix utvecklar du flexibla och hållbara lösningar med hög tillgänglighet samt driver projektets utvecklingsdelar framåt. Du tar fram kreativa lösningar tillsammans med utvecklarteamet - som du leder i en agil process. Du har mycket kundkontakt..

    Läs →


Tänk strategiskt - var lite spontan!

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x