Pia Flodquist

Pia har mer än sexton års erfarenhet av att driva webbprojekt från idé till implementation. Hon har arbetat som innehållsansvarig webbredaktör och lett utvecklings- och förvaltningsprojekt både som konsult och beställare.

Pia har de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att leda arbetet med interna och externa webbplatser. Hon har erfarenhet av alltifrån daglig förvaltning till strategi och innehållsarbete, inklusive webbnärvaro i sociala medier och mobila applikationer.

Som projekt- och processledare är Pia fokuserad både på organisationens krav och på användarnas behov men utan att glömma bort redaktörernas arbete och förutsättningar.

Hon behärskar flera metoder för analys och målstyrning och lyfter fram vikten av strategisk planering, innehållsanalys, prioritering, målfokusering, målgruppsanpassning, användbarhet och kontinuerlig utvärdering.


Pia Flodquist

Webb- och innehållsstrateg

070-090 86 03

pia.flodquist@metamatrix.se

Se Pias profil på LinkedIn

Följ Pia på Twitter


Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x