Om Metamatrix

Vi är en webbyrå på Södermalm i Stockholm där det arbetar 15 experter från hela landet. Vi grundades 1999 kring tankar om webbens potential för informationshantering och kommunikation. Vi har vuxit med våra kunder och har engagemang och vilja att hjälpa er med kreativa lösningar.

2006 förvärvade Metamatrix webbyrån Interfolio som kompletterade vårt erbjudande kring verksamhetsutveckling och användbarhet med expertkunnande inom publiceringssystem, content management, webb- och systemutveckling.

Metamatrix är EPiServer Solution Partner och partner med Sitecore. Tillsammans med andra tjänster och produkter gör det oss till en strategisk partner och helhetsleverantör för våra kunder och deras webbnärvaro.

För att underlätta för våra kunder har vi tillsammans med strategiska partners flera ramavtal, bland annat inom offentlig sektor, för att våra kunder ska slippa tidsödande upphandlingar.

Genom vår partner R2Meton finns vi med på Kammarkollegiets ramavtal för Systemutveckling. Vi har dessutom ramavtal med Kommunikationsmyndigheten PTS.

Vi finns med på STIMDIs och Myndigheten för delaktighets lista över rekommenderade leverantörer av tillgängliga och användbara webbplatser.

Vi är medlem i Almega och har kollektivavtal ”IT-företag” med motparterna
Civilekonomerna, Jusek, Unionen och Sveriges Ingenjörer.Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x