Våra kunder

Vi brinner för webben som hjälper oss att utvecklas och lära oss nya saker och som gör att vi kan komma i kontakt med människor och händelser i världen. Det är ett medvetet val för oss att arbeta tillsammans med kunder som har betydelse för vår vardag - som hjälper till att välja den bästa skolan till barnen, som tar hand om omsorgsboendet där mamma bor eller coachar när karriären behöver ta fart.

Våra kunder finns främst inom offentlig sektor och bland organisationer, men vi arbetar också tillsammans med företag som bryr sig om vårt samhälle.


Skärmbild av e-tjänsten "Jämför service"

Huddinge kommun

Huddinge kommun presenterar kvalitetsjämförelser från skola, omsorg och annan service med hjälp av EPiServer CMS.

Så här går det till

Arbetsgivarorganisationen KFOs webbplats

Arbetsgivarorganisationen KFO

Arbetsgivarorganisationen KFO bygger sin webb på EPiServer CMS med integrationer mot medlemssystemet Lime från Lundalogik.

Så här gjorde vi

Patent- och registreringsverket

Patent och registreringsverket utvecklade mobilwebb för entreprenörer och innovatörer med hjälp av EPiServer MobilePack. 

Så här gjorde vi

Landguiden

Utrikespolitiska institutet driver med hjälp av Sitecore CMS den kommersiella tjänsten Landguiden med unik information om, och statistik från världens länder.  

Så här går det till


Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x