Våra kunder

Vi brinner för webben som hjälper oss att utvecklas och lära oss nya saker och som gör att vi kan komma i kontakt med människor och händelser i världen. Det är ett medvetet val för oss att arbeta tillsammans med kunder som har betydelse för vår vardag - som hjälper till att välja den bästa skolan till barnen, som tar hand om omsorgsboendet där mamma bor eller coachar när karriären behöver ta fart.

Våra kunder finns främst inom offentlig sektor, fackförbund och organisationer, men vi arbetar också tillsammans med företag som bryr sig om vårt samhälle.


Skärmbild av e-tjänsten "Jämför service"

Skatteverket

10 000 sidor text skulle digitaliseras. Vi hjälpte till med behovs- och innehållsanalys, interaktionsdesign och användningstester.

En omfattande innehållsanalys

Arbetsgivarorganisationen KFOs webbplats

Patent- och registreringsverket PRV

Tack vare ett tätt samarbete anpassade vi in en innehållsrik och omfattande myndighetswebb till en användbar webbplats även i mobiltelefoner. EPiServer 7.5 med EPiFind som sökmotor.

PRV lyfter immaterialrätt

FTF - facket för försäkring och finans

Vi gjorde om designen, tog fram en bättre integrationslösning mot Mysoft, byggde en räknesnurra för kollektivavtalets värde och gjorde webbplatsen responsiv. 

Fler nyheter på FTFs webbplats

Skogsstyrelsen

Kommunikationsavdelningen ville veta vad ledningen hade för funderingar kring Skogsstyrelsens strategiska webbnärvaro. De anlitade oss för att ta reda på det.

Strategiska intervjuer med ledningen


Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x