Webblösningar

 • Jernkontorets nya webbplats i EPiServer 7.5 - Hållbarhet i fokus

  I slutet av maj lanserades Jernkontoret , stålindustrins branschorganisation, sin nya responsiva webbplats i EPiServer 7.5. "Med hållbarhet i fokus", säger de i sitt pressmeddelande. Vi inledde vår relation med Jernkontoret under 2013, då vi tog fram en designbrief över..

  Läs →

 • Mobilt BankID till Finansförbundet

  En av nyheterna med Finansförbundets nya responsiva webbplats, www.finansforbundet.se , är att medlemmar numera kan logga in med hjälp av sitt mobila Bank-ID. Det uppskattas naturligtvis av branschen. Vid den senaste releasen fick webbplatsen en hel del nyheter som framför allt..

  Läs →

 • PRV - ny webb lyfter immaterialrätt

  Ett av målen med Patent- och registreringsverkets (PRV) nya responsiva webbplats är att lyfta och uppmärksamma immaterialrätten på ett tillgängligt sätt för besökarna. Immaterialrätt handlar om frågor som rör patent, varumärke, design och upphovsrätt. Den nya webbplatsen är byggd..

  Läs →

 • FTF fick bättre koppling till medlemssystemet Mysoft

  Metamatrix har tagit fram den nya luftigare designen till FTFs, www.ftf.se , nya responsiva webbplats. Samtidigt som vi gjorde om designen och byggde responsivt passade vi på att bygga en räknesnurra som hjälper besökarna att räkna ut hur mycket kollektivavtal är värt för dem...

  Läs →

 • Responsiv design till Författarförbundet

  Sveriges Författarförbund tog hjälp av oss för att utveckla en ny webbplats. Det var aldrig någon tvekan att den skulle vara responsiv. Målet med webbplatsen är att öka medlemmarnas möjligheter att komma i kontakt med förbundet, minska samtal till kansliet och bli mer synliga i..

  Läs →

 • Kristdemokraterna samlar nyhetsflödet

  Kristdemokraterna är ett folkrörelseparti med många aktiva lokalavdelningar som vill nå ut med sitt budskap, samtidigt har partiet ett behov att driva egna frågor på ett rikspolitiskt plan. Att få ihop de två perspektiven till en helhet var den största utmaningen i det här..

  Läs →

 • Folkhögskolornas informationstjänst

  Mobilwebb för folkhögskolestuderande Folkhögskola.nu är Sveriges alla folkhögskolors gemensamma webbplats som produceras av Folkhögskolornas informationstjänst, FIN. Metamatrix har i samarbete med FIN tagit fram en mobil lösning som gör det enklare för mobilsurfare att söka..

  Läs →

 • Knivsta kommun

  Sitecore blir plattformen när Knivsta bygger nytt Knivsta kommun , en liten kommun mellan Stockholm och Uppsala med drygt 14 300 invånare, beslutade sig 2008 för att upphandla en ny partner och ett nytt CMS för att stötta arbetet med att utveckla kommunens kommunikation på webben..

  Läs →

 • Utrikespolitiska Institutet

  Succe för nylanserade Landguiden Landguiden är en vidareutveckling av Utrikespolitiska Institutets klassiska skriftserie Länder i fickformat . Landguiden innehåller fakta om all världens länder, internationella organisationer, viktiga pågående konflikter och sociala förhållanden..

  Läs →

 • Energigas Sverige

  Förbättrad webbnärvaro med Sitecore 6 Energigas Sverige är en medlemsfinansierad branschorganisation som arbetar för en ökad användning av energigaserna biogas, fordonsgas, gasol, naturgas och vätgas. Föreningen har funnits sedan 2010 då Energigas Sverige bildades genom en..

  Läs →

 • Ny webb till Micasa Fastigheter

  Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholm stads omsorgsfastigheter. Företaget förvaltar ca 130 fastigheter och har ca 80 anställda. Det började med en diskussion kring den upplevda svårigheten att "hitta rätt" på intranätet och..

  Läs →

 • Arbetsgivarorganisationen KFO

  KFO är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation med 3700 medlemsföretag. Många av medlemmar är kooperativa företag, ideella organisationer och folkrörelser. Metamatrix har hjälpt KFO i arbetet med att ta fram en ny webb. Arbetet inleddes hösten 2010 med en förstudie..

  Läs →

 • Mobilwebben Hitta graven

  Kyrkogårdsbesökarna i Stockholm hittar rätt bland gravarna med hjälp av mobilen. Med EPiServer MobilePack presenteras webbplatsen för mobila användare som med hjälp av sök- och kartlösningar snabbt kan navigera på kyrkogårdarna. Produkter EPiServer CMS EPiServer MobilePack..

  Läs →Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x