FTF fick bättre koppling till medlemssystemet Mysoft

Metamatrix har tagit fram den nya luftigare designen till FTFs, www.ftf.se, nya responsiva webbplats. Samtidigt som vi gjorde om designen och byggde responsivt passade vi på att bygga en räknesnurra som hjälper besökarna att räkna ut hur mycket kollektivavtal är värt för dem. Andra förbättringar vi gjort är att utveckla en bättre koppling till deras FTFs medlemssystem från Mysoft. Tidigare hämtades medlemssidorna in via iframes men nu har vi byggt en stabilare lösning som istället integrerar direkt mot medlemssystemet. Det gjorde att vi kunde lägga till mer funktionalitet för inloggade medlemmarna, bland annat gjort det möjligt för dem att se gamla och framtida fakturor.

Webbplatsen gjordes responsiv med hjälp av ramverket Twitters Bootstrap, som är ett standardramverk för att bygga gränssnittet, det vill säga det som besökarna på webbplatsen ser.

Behöver du också en redesign av er webbplats eller hjälp med att göra den responsiv. Kontakta Frida Hallén.


23 januari 2015Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x