Kurser & seminarier

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och arrangerar kurser och seminarier i egen regi, men skräddarsyr gärna ett upplägg för ditt företag eller organisation. Kontakta Patrik Hassel om du vill veta mer om våra kurser och seminarier.

 • Frukostseminarium: Innehållsstrategi

  En webbplats är ingenting utan innehåll, trots det är innehållet ofta det sista man planerar för och får på plats när en ny webbplats ska utvecklas och lanseras. Men det är just ditt innehåll och hur du formulerar dig i olika kanaler som fångar dina läsares intresse. Metamatrix..

 • Kurs: SEO - teknik och innehåll

  Sökmotoroptimering (Search Engine Optimation, SEO) handlar om både teknik och innehåll. Det finns inget mirakelmedel som automatiskt får ert innehåll att komma upp långt upp i Googles sökresultat. Det handlar istället om många små redaktionella och tekniska förändringar som..

 • Kurs: Innehållsstrategi

  Är det dags att ta makten över ert innehåll på webbplatsen? Har ni för mycket innehåll – är det dags att rensa? Skjuter ni från höften när innehåll läggs ut i sociala medier? Eller jobbar ni enligt devisen vi-fixar-innehållet-sen? Ert innehåll är det dyrbaraste ni har på webben...

  15 mars / Stockholm
 • Våra tidigare kurser & seminarier


Tidigare seminarier

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x