Tänk mobilt först

Användandet av smartphones i Sverige har ökat från 22 procent 2010 till 65 procent 2013. För de flesta är det en strategisk miss att ta fram en ny webbplats utan att tänka "mobile first".

Responsiv webbdesign skapar webbplatser där layouten förändras beroende på vilken storlek på skärm besökaren har. Innehållet anpassar sig efter skärmstorleken och du kan surfa med datorplatta, mobiltelefon eller dator och fortfarande få en bra användarupplevelse.

Här presenterar vi några mobila lösningar vi tagit fram. Var och en är anpassad efter olika strategiska mål och specifika målgruppsbehov.

Några mobila lösningar:

 • Responsiv design till Författarförbundet

  Sveriges Författarförbund tog hjälp av oss för att utveckla en ny webbplats. Det var aldrig någon tvekan att den skulle vara responsiv. Målet med webbplatsen är att öka medlemmarnas möjligheter att komma i kontakt med förbundet, minska samtal till kansliet och bli mer synliga i..

  Läs →

 • Mobilwebben Hitta graven

  Kyrkogårdsbesökarna i Stockholm hittar rätt bland gravarna med hjälp av mobilen. Med EPiServer MobilePack presenteras webbplatsen för mobila användare som med hjälp av sök- och kartlösningar snabbt kan navigera på kyrkogårdarna. Produkter EPiServer CMS EPiServer MobilePack..

  Läs →

 • Mobilwebb för entreprenörer

  Vi har utvecklat en mobilwebb för Patent- och registreringsverket baserad på EPiServer MobilePack. Den är till för entreprenörer som söker snabb information om hur man skyddar sina idéer. Produkter EPiServer CMS EPiServer MobilePack jQuery Mobile

  Läs →Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x