Våra metoder

 • Hur bra är din webbplats?

  En webbplats kan vara grafiskt tilltalande utan att vara användbar. Den kan vara lätt att hitta via Google, men sakna trovärdighet. Utifrån 7 kriterier hjälper vi dig att ta reda på din webbplats styrkor och svagheter. En användares upplevelse av en webbplats är en helhet som..

  Läs →

 • Behovsanalys

  Vår modell för behovskartläggning utgår från tre faser där varje steg leder vidare mot en webbplats eller tjänst som utgår från användarnas faktiska behov. Utifrån dina mål och ambitionsnivå lägger vi upp projektet så att det är anpassat efter just din organisations behov och..

  Läs →

 • Användningstester

  Under utvecklingen av en webbplats används användningstester för att förenkla många av de vägval som måste göras för att skapa en enkel och effektiv webbplats. Navigeringskartor, skisser, prototyper och färdiga webbplatser kan testas med fem till sex potentiella användare för att..

  Läs →

 • Koncept och design

  Trenden för responsiva framgångsrika webbplatser och intranät går från att vara informationsstyrda till att bli mer uppgifts- och nyttoorienterade, utan att ge avkall på ett bra innehåll. När det gäller koncept och design är "mobile first" ett av våra ledord. Responsiv webbdesign..

  Läs →

 • Utveckling

  Metamatrix har arbetat med webbutveckling och publiceringslösningar sedan 1999. Vi arbetar med dokumenterade plattformar som .NET och med standardprodukter som EPiServer CMS , Umbraco CMS och Sitecore CMS för att ge våra kunder maximal utväxling på sin webbsatsning. Våra..

  Läs →Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x