Ännu en ny systemutvecklare hos oss

Hej, jag heter Hannes Lindroos och arbetar sedan januari som systemutvecklare på Metamatrix. Jag är nyexaminerad från Lernia Utbildning i Stockholm. Utbildningen fokuserade på utveckling och programmering i C# och .NET.

Under de fem terminerna bekantade jag mig med många områden som jag har användning av här på Metamatrix. Förutom C# och .NET handlade utbildningen om HTML, CSS, JavaScript och SQL, men jag fick också tillfälle att arbeta med SharePoint 2010 och Windows Phone 7.

Programmering lockar eftersom det förenar kreativt skapande och problemlösning. Sedan barnsben har jag gillat att skapa och bygga olika ting. Förutom teknik är musik en stor passion i mitt liv och där har det kreativa skapandet en stor roll. Under årens lopp har jag bland annat byggt en elgitarr och en gitarrförstärkare med tillhörande högtalarlåda.

Jag gillar att arbeta i grupp för att tillsammans med andra skapa och utveckla bra lösningar. Jag tycker att grupparbete ger ett bättre resultat eftersom fler kunskaper och förmågor bidrar i processen.

När jag fick höra om Metamatrix och deras uppdrag och arbetssätt blev jag genast intresserad. Under utbildningstiden och mina praktikperioder har jag provat på olika arbetssätt som parprogrammering, grupparbete och att arbeta ensam som utvecklare. Här på Metamatrix arbetar vi i team nära varandra och är ständigt är involverade i varandras uppgifter. Som nyexaminerad känns det mycket bra eftersom  jag har stöd från gruppen och har möjlighet att lära mig mer och utöka mina programmeringskunskaper.

Jag ser fram emot en spännande och lärorik vår på Metamatrix och hoppas att vi träffas i något projekt.


2013-01-25 av Hannes Lindroos


Om vår blogg

Här berättar vi hur webben utvecklas, våra reflektioner efter möten med kunder och vad vi pratar om på Metamatrix.


Arkiv

Senaste inläggen

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x