Ny senior utvecklare på Metamatrix

Hej!

Jag heter Andreas och började jobba på Metamatrix för drygt en vecka sedan som senior webbutvecklare. På min tidigare arbetsplats, där jag var i sex år, jobbade jag både med EPiServer och Sharepoint. Övergången till ett nytt ställe med nya kunder, kollegor och arbetssätt förväntar jag mig ändå gå smidigt, eftersom de båda arbetsplatserna är lika varandra.

Jag fick kontakt med Metamatrix genom en headhunter. Eftersom jag redan funderat på att söka mig vidare kändes det här spännande och helt rätt i karriären.

Jag kommer att arbeta som planeringsansvarig för mitt team vilket innebär att jag, förutom programmera, även ska spendera tid med planering av projekt och tidsestimeringar för utvecklingsprojekt.

Jag brinner för att hela tiden få utvecklas i mitt arbete och för att ta fram kreativa och nytänkande lösningar för kunden. Jag hoppas tidigare erfarenheter och kunskaper kommer till nytta hos Metamatrix.

Nu ser jag fram emot en spännande tid framöver. Hoppas vi ses!


2013-01-18


Om vår blogg

Här berättar vi hur webben utvecklas, våra reflektioner efter möten med kunder och vad vi pratar om på Metamatrix.


Arkiv

Senaste inläggen

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x