Dags att rensa ditt innehåll?

Har du koll på vilka sidor på din webb som aldrig har några besökare?

Eller verktyg för att avgöra vilket innehåll som faktiskt står i vägen för att besökarna ska kunna göra det de vill på din webb?

 

Imorse höll jag och Max Walter för femte gången seminariet Content is faktiskt fortfarande king. Mer om vad vi pratade om kan du läsa i  blogginlägget Tänk mobilt och sluta publicera utan att fråga varför.

Diskussionen efteråt handlade bland annat om det faktum att det är svårt att få stakeholders att låta bli att bestämma och ha åsikter om vad som ska få plats på startsidan. Och detta oavsett om det är vettigt att det ligger där eller inte. Du kanske känner igen dig?

En innehållsstrategi är nödvändig för att mota Olle i grind och förhindra att det här händer och samtidigt ett verktyg för redaktörer att skapa innehåll som skapar nytta för användarna.

Nästa frukostseminarium handlar om tillgänglighet och går av stapeln 14 mars. Du kan anmäla dig till seminariet Webb für alle.

Välkomna till Metamatrix på frukostseminarium


2013-02-14 av Pia Flodquist


Om vår blogg

Här berättar vi hur webben utvecklas, våra reflektioner efter möten med kunder och vad vi pratar om på Metamatrix.


Arkiv

Senaste inläggen

Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x