Helena Starenby, digital kommunikatör

Helena Starenby har tidigare arbetat på Camfil med innehållsproduktion, förvaltning och utveckling av deras nya intranät. Dessförinnan arbetade hon flera år på Studiefrämjandet med deras webb, marknadsföring och interna kommunikation.

Hon har varit både operativt och strategiskt verksam inom webb och digitala medier i över tio år, och har under den tiden drivit flera stora projekt. I detta arbete har hon kommit i kontakt med många olika metoder och verktyg, exempelvis SharePoint, Episerver och Adobes produkter. Dessutom har hon flera års erfarenhet som videoproducent med uppdrag från bland annat kommuner, närpolis och skolor.

- Metamatrix erbjuder för mig som anställd en perfekt kombination av hårda och mjuka värden. Med kunder som har fokus på samhällsnytta, känner jag mig redan som hemma. Ett uttalat samhällsengagemang kopplat med goda värderingar är enormt viktigt för mig i valet av arbetsgivare. Här på kontoret är det högt i tak med många trevliga och professionella kollegor och det arbetsklimatet smittar även av sig på vårt arbete. Jag ser fram emot att utvecklas i min roll, samtidigt som jag hjälper våra kunder att utvecklas.

Kontakta Helena

Våra tjänster inom digital kommunikation

Med våra två kommunikatörer Linn och Helena kan vi i dag erbjuda:

  • Redaktionellt arbete. Skapa och löpande uppdatera målgruppsanpassat innehåll i era digitala kanaler, till exempel webbplats, sociala medier och nyhetsbrev.
  • Sökmotoroptimering (SEO), både strategiskt och operativt. Förbättra befintligt innehåll, göra sökordsanalyser och följa upp er hittbarhet i sökmotorer.
  • Konverteringsoptimering. Optimera innehållet på er webbplats för att få besökarna att göra det ni vill att de ska göra, i syfte att uppnå era effektmål.
  • Digital marknadsföring. Driva och ta fram kampanjer i sociala medier, följa upp samt komma med förbättringsförslag på befintlig marknadsföring.
  • Utforma marknadsföringsmaterial, till exempel filmer kring er verksamhet för sociala medier.

Kontakta Patrik Hassel om du vill höra mer om våra tjänster inom digital kommunikation.