Vi har anställt en digital kommunikatör, Linn Norén, som börjar hos oss den 14 maj. Linn har lång erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom digital kommunikation, senast som ansvarig för digitala kanaler hos Almi Företagspartner och innan dess som digital strateg hos Humana AB. Hon är en skicklig skribent och webbredaktör med erfarenhet av digital marknadsföring, sökmotoroptimering och webbanalys.

Med Linn utökar vi vårt erbjudande inom digital kommunikation och kan nu hjälpa er med följande:

  • Redaktionellt arbete. Skapa och löpande uppdatera målgruppsanpassat innehåll i era digitala kanaler, till exempel webbplats, sociala medier och nyhetsbrev.
  • Sökmotoroptimering (SEO), både strategiskt och operativt. Förbättra befintligt innehåll, göra sökordsanalyser och följa upp er synlighet i sökmotorer.
  • Konverteringsoptimering. Att utifrån webbanalys optimera innehållet på er webbplats för att få besökarna att göra det ni vill att de ska göra, i syfte att uppnå era effektmål. 
  • Digital marknadsföring. Driva och ta fram kampanjer i sociala medier, följa upp samt komma med förbättringsförslag på befintlig marknadsföring.

Kontakta gärna Frida Hallén om du vill höra mer om våra tjänster inom digital kommunikation.