Helen Kreutz Bolander är ny vd på Metamatrix. Hon kommer närmast från sitt eget bolag där hon varit seniorkonsult inom verksamhetsutveckling, projektledning och affärsutveckling. Innan det har Helen haft ledande befattningar på Avantime, Capesand och DropIT, företag som verkar i samma bransch som Metamatrix. 

Helen Kreutz Bolander

Det känns riktigt kul och jag är verkligen peppad på uppdraget. Jag ser fram emot att ta till vara på och utveckla det som gör Metamatrix unikt samt att nyfiket bidra både till kunderna och till det grymma teamet på Metamatrix, säger Helen.

Efter 13 roliga och utvecklande år på Metamatrix, varav de senaste 7 åren som vd, så har det blivit dags för mig att gå vidare. Jag är väldigt glad över att få lämna över stafettpinnen till Helen, som är en chef och ledare med lång erfarenhet inom webb och digitalt, säger Frida Hallén.

Helen tillträder som vd den 1 mars 2020 och Frida är kvar som anställd fram till 14 juli 2020.

Metamatrix är en digitalbyrå specialiserad på hållbara och tillgängliga koncept och lösningar, som ger nytta för användarna och värde för kunderna. Metamatrix har funnits sedan 1999 och har 20 anställda.