Daniel Wollbro har lång erfarenhet av systemutveckling inom webb- och mjukvaruutveckling. Han kommer närmast från e-handelsföretaget Spotin där han jobbade med utveckling, drift och säkerhet av backend samt serverhantering. Utöver utveckling så har han även lång erfarenhet av IT-drift och nätverksteknik inom olika miljöer.

– Det känns jättespännande att få vara en del av Metamatrix resa. Jag är taggad att ta mig an nya uppdrag och de utmaningar som framtiden kommer att erbjuda, säger Daniel.

Måns Hellgren kommer närmast från studier i Umeå där han läst till civilingenjör i interaktion och design. Utbildningen innehåller en mix av programmering, beteendevetenskap, projektledning och design. Innan dess jobbade han med frontend och UX för en karriärplattform inriktad på internationella hållbarhetsdrivna organisationer.

– Jag ser otroligt mycket fram emot hösten och att få jobba med alla härliga kollegor! Jag får jobba med både design och utveckling i kombination och det gör att jag får bredare koll på de projekt jag går in i. Det som motiverar mig lite extra är möjligheten att fördjupa mig inom tillgänglighet och hållbar webb, säger Måns.

Varmt välkomna till Metamatrix!