Vi har tecknat samarbetsavtal med företaget Axess Lab, som även de är specialister inom tillgänglighet på webben. Medarbetare på Metamatrix och Axess Lab har samarbetat en del tidigare, bland annat genom tillgänglighetsnätverket t12t som Hampus Sethfors (Axess Lab) och Pär Lannerö (Metamatrix) är aktiva i.

Det är superkul att vi nu stärker vårt nätverk med fler som brinner för och är experter inom tillgänglighet! Vi har sedan tidigare ett nära samarbete med ETU och har sett vilka positiva effekter det ger både oss och våra kunder. Ser fram emot att tillsammans fortsätta att förbättra och sprida kunskap om digital tillgänglighet!, säger Frida Hallén, vd på Metamatrix.

Syftet med samarbetsavtalet är att vid behov stärka upp med kompetens och resurser hos varandra eller att utföra gemensamma uppdrag. Ett exempel är Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) som nyligen gjort en upphandling av ramavtal inom webbtillgänglighet, där Metamatrix med Axess Lab som underkonsulter är en av dem som tilldelats ramavtal.

Läs gärna mer om vad vi erbjuder inom tillgänglighet.