Tillsammans med Statens fastighetsverk bjuder Metamatrix in till ett samtal om hur det är att bygga intranät i SharePoint.

Innehåll

Då Metamatrix kom i kontakt med Statens fastighetsverk hade de påbörjat sin resa mot nytt intranät flera gånger, med förstudie som följde på förstudie. Nu är lanseringen bara månader bort. Du får ta del av den snirkliga och snåriga resan från idé till färdigt koncept, samt vilka utmaningar som fanns på vägen.

Deltagare

Helena Starenby, intranätstrateg på Metamatrix
Helena är kommunikatör som på sistone har jobbat alltmer med implementation av intranät. Hennes första kontakt med SharePoint var för över tio år sedan och även om det inte var kärlek vid första ögonkastet, så är hon i dag en av dess främsta ambassadörer. Hon kan prata i timmar om megamenyer, metadata och målgruppsanpassad information.

Maria Aho, kommunikatör på Statens fastighetsverk – en svensk förvaltningsmyndighet
Maria är ansvarig för organisationens nuvarande intranät som är byggt i den äldre versionen av SharePoint. En snabb migrering och speciallösningar som inte hängde med i utvecklingen lämnade en bitter eftersmak. Hon berättar öppet om sina erfarenheter av det moderna SharePoint som det nya intranätet byggs i.

Thomas Hansson, projektledare på Metamatrix
Thomas kom i kontakt med SharePoint runt 2012 och minns det som "dyrt, fult och krångligt och begränsat". Han är, som många andra, mycket skeptisk och kommer att ställa ärliga frågor om varför – ja, varför!? – någon frivilligt vill använda SharePoint.

Om webbinariet

Sändningen kommer att ske via Microsoft Teams och det kommer att vara möjlighet att ställa frågor under sändningen. Webbinariet är 30 minuter  inklusive en avslutande frågestund. Det kostar inget för att delta på webbinariet.

Anmälan

Välkommen att skicka en anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Länk till sändningen skickas ut dagen innan webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).