Innehåll

Vet ni vad ni ska mäta? Och vet ni om det ni mäter verkligen är något ni kan agera på? Värdet med webbanalys ligger i de insikter och åtgärder som ni kommer fram till i webbanalysen. I en mätplan definieras hur ni kontinuerligt får insikter och tar fram åtgärdsförslag från era mät- och analysverktyg.

En mätplan är ett dokument som innehåller vilka som är era viktiga nyckeltal, mätvärden som påverkar nyckeltal, vad som behöver mätas, vem och hur ofta nyckeltal ska följas upp av olika interna målgrupper och en åtgärdsplan.

Under webbinariet kommer vi presentera vad en mätplan är, vad den innehåller och hur ni tar fram en mätplan.

Föredragshållare

Max Walter jobbar med webbanalys och strategisk rådgivning på Metamatrix. Han är en uppskattad föreläsare och har under flera års tid hållit kurser inom webbanays. Max har en bakgrund som civilingenjör i datavetenskap med fokus på människo-data-interaktion.

Om webbinariet

Sändningen kommer att ske genom Youtube och det kommer att vara möjlighet att ställa frågor under sändningen. Webbinariet är 30 minuter (9.00 - 9.30) inklusive en avslutande frågestund. 

Anmälan

Välkommen att skicka en anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Länk till sändningen skickas ut dagen innan webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).