Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm

Att genomföra ett digitalt förändringsarbete är inget projekt och ingen process vid sidan av. Digitalt förändringsarbete är er medvetna strävan mot en organisation som arbetar för att anpassa verksamheten och behålla sitt existensberättigande med hjälp av bra ledarskap, kundfokus, arbetssätt och digitala lösningar.

Vi vet att många av er redan är igång med ett förändringsarbete, medan andra håller på att samla kraft och öka medvetandet i organisationen. För att ge er inspiration håller vi en timmes workshop som bygger på ett aktivt deltagande. Genom övningarna får du nycklar till vad digitalt förändringsarbete innebär för din organisation och för dig som ledare. 

Vi workshopar om:

  • Digitala möjligheter – Var din organisation finns bland alla buzz words
  • Organisationen – Vi hittar era utmaningar.
  • Vänd på perspektiven – Hur du kan leda er framåt.

Målgrupp för workshopen

Workshopen vänder sig till dig som sitter i beslutfattande position, för det är du som ska leda förändringen. Vi ser att det är positivt om ni kommer två från samma organisation då det brukar vara värdefullt att fortsätta diskussionen efter seminariet.  

Förändringsledare

Pia Flodquist är digital strateg. Hon behärskar flera metoder för analys och målstyrning, och coachar våra kunder i digitalt förändringsarbete och strategisk planering, förvaltning och löpande redaktionellt arbete, innehållsanalys, SEO, användbarhet, tillgänglighet och webbanalys/utvärdering. Är en av Metamatrix delägare.

Göran Åbonde är digital strateg. Han har arbetat både operativt och strategiskt med webb inom såväl offentlig som privat verksamhet och lett en rad stora utvecklingsprojekt. Göran ser vikten av att hålla kvalité genom ständiga förbättringar, ett proaktivt förhållningssätt och ett digitalt förändringsarbete som genomsyrar hela organisationer.  

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och till detta seminarium har vi en gräns på max 20 deltagare.

Till frukost dukar vi upp en buffé med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hoummus, juice, te och kaffe. Vi har även glutenfritt bröd. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna kontakta Patrik Hassel.

Intresseanmälan

Välkommen att skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Intresseanmälan är ingen garanti för att du får plats på seminariet. Om vi kan erbjuda dig en plats kommer du att få ett mejl med bekräftelse och även en kalenderbokning. Om vi inte kan erbjuda plats på seminariet kommer du att få ett mejl om detta.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i intresseanmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Hantering av personuppgifter (obligatoriskt)