Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19

”The User Experience Honeycomb” är en modell vi använder för att ta fram digitala idéer. Den bygger på sju egenskaper som vi har som ledord när vi drar igång ett nytt webbprojekt, men det är också ett bra verktyg för att hitta sätt att göra befintliga webbplatser bättre.

De sju egenskaperna är: Användbar, Nyttig, Tilldragande, Tillgänglig, Trovärdig, Hittbar och Värdefull. På vårt frukostseminarium reder vi ut vad egenskaperna innebär för oss och våra kunder.

Seminariet ger dig som planerar en ny webbplats eller uppfräschning av en befintlig webbplats, en modell att utgå från, samt konkreta tips och råd.

Vi har hållit frukostseminarier på detta tema tidigare, men då den digitala världen hela tiden förändras har presentationen uppdaterats. 

Talare

Pia Flodquist är digital strateg. Hon har fokus på innehållets relevans i digitala kanaler och har lett utvecklingsprojekt både som konsult och beställare. Pia är även duktig skribent och uppskattad seminarie- och kursledare på områden som tillgänglighet, webb-, mobil- och innehållsstrategi samt praktiskt inriktade kurser för redaktörer.

Calle Törnquist är interaktionsdesigner och gränssnittsutvecklare. Han kombinerar ett stort teknikintresse med känsla för grafisk formgivning. En bra kombination som gör att han skapar upplevelser som är anpassade för målgruppens unika förutsättningar. Funktionalitet och användbarhet ligger alltid i fokus.

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en buffe med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. Vi har även glutenfritt bröd. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Intresseanmälan

Vi hanterar löpande de intresseanmälningar som inkommer. Att skicka en intresseanmälan är ingen garanti för att få plats på seminariet. Om plats erbjuds kommer skickas ett mejl och med bekräftelse och kalenderbokning. Om plats inte kan erbjudas kommer du att få ett mejl om detta.