Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19

Den nya lagen gäller främst inom offentlig sektor, men den hänvisar till riktlinjer (WCAG 2.1 AA) som även andra har mycket att vinna på att följa.

Vill du veta mer om dessa lagkrav innebär och hur vi jobbar för att hjälpa er säkra hög webbtillgänglighet? Då är du välkommen på vårt kostnadsfria frukostseminarium. Under seminariet går vi igenom övergripande hur lagen är utformad och vad ni måste göra för att nå upp till kraven.

Vill du veta mer så har vi sammanfattat de viktigaste om webbdirektivet.

Föreläsare

Pär Lannerö är civilingenjör i datateknik och konsult inom digital hållbarhet. Pär har ett brinnande engagemang för att göra internet mer användbart, tillgängligt, säkert och begripligt. Han är en av Metamatrix grundare och har genom åren utvecklat hundratals webbapplikationer och hållit mängder av föreläsningar om olika trender och fenomen på nätet. Till exempel den semantiska webben, kaklagen och plattformisering. Han är troligen en av de i Sverige som kan mest om webbtillgänglighetsdirektivet och WCAG.

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max två personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en buffé med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Intresseanmälan

Att skicka en intresseanmälan är ingen garanti för att få plats på seminariet. Om plats erbjuds kommer skickas ett mejl och med bekräftelse och kalenderbokning. Om plats inte kan erbjudas kommer du att få ett mejl om detta.

Anmälan: Koll på ny lag om webbtillgänglighet?

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)