Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm, samt webbsändning via Youtube
”Jo, vi har effektmål, men e-tjänsterna är svåranvända, innehållet spretar och växer hej vilt. Sidorna blir fler och fler, pdf:er ynglar av sig och facebookgrupperna dör.”

Känner du igen dig? Sitter du med magkänslan att ni producerar innehåll som få tar del av och som ingen sedan tar bort? Eller att ni lägger tid på fel saker? Tricket är att få stenkoll på användarnas flöden och vilka problem de vill att ni ska lösa. Sedan matchar ni det mot era mål och möjligheter, håller koll på statistiken, förankrar kunskapen hos de som jobbar med de digitala kanalerna och ser till att ni har en förvaltningsorganisation som samarbetar. Och hepp, nu snurrar det bättre. Det kommer att märkas.

Under seminariet får du råd och konkreta tips på hur du får koll på er affär och syr ihop en arbetsgrupp som kan ta makt över utvecklingen och innehållet i era digitala kanaler. Hur du identifierar problemen och tar er vidare, utifrån era förutsättningar. Välkommen till ett frukostseminarium i gränslandet mellan strategi, användarupplevelse och innehåll!

Föreläsare

Pia Flodquist är digital strateg. Hon har fokus på innehållets relevans i digitala kanaler och har lett utvecklingsprojekt både som konsult och beställare. Pia är även en efterfrågad workshop- och kursledare inom strategiskt innehållsarbete och inom digital tillgänglighet.

Deltagande på plats

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, konkurrent eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en härlig vegetarisk buffé med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. 

Delta via webbsändning

Seminariet sänds också live via Youtube. Här finns inga begränsningar utan alla som vill är varmt välkomna att delta. Via Youtubes chatfunktion ställer du frågor till föreläsaren.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i intresseanmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka dina rättigheter är i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Frågor

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel.

Anmälan: Lägg tid på rätt saker och få bättre effekt digitalt

Önskar delta på plats hos Metamatrix
Önskar delta via webbsändning
Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)