Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm

Frukostseminarium Ta kontroll över innehållet

”Jo, vi har effektmål, men e-tjänsterna är svåranvända, innehållet spretar och växer hej vilt. Sidorna blir fler och fler, pdf:er ynglar av sig och facebookgrupperna dör.”

Känner du igen dig? Sitter du med magkänslan att ni producerar innehåll som få tar del av och som ingen sedan tar bort? Eller att ni lägger tid på fel saker? Tricket är att få stenkoll på användarnas flöden och vilka problem de vill att ni ska lösa. Sedan matchar ni det mot era mål och möjligheter, håller koll på statistiken, förankrar kunskapen hos de som jobbar med de digitala kanalerna och ser till att ni har en förvaltningsorganisation som samarbetar. Och hepp, nu snurrar det bättre. Det kommer att märkas.

Under seminariet får du råd och konkreta tips på hur du får koll på er affär och syr ihop en arbetsgrupp som kan ta makt över utvecklingen och innehållet i era digitala kanaler. Hur du identifierar problemen och tar er vidare, utifrån era förutsättningar. Välkommen till ett frukostseminarium i gränslandet mellan strategi, användarupplevelse och innehåll!

Föreläsare

Pia Flodquist är digital strateg. Hon har fokus på innehållets relevans i digitala kanaler och har lett utvecklingsprojekt både som konsult och beställare. Pia är även en efterfrågad workshop- och kursledare inom strategiskt innehållsarbete och inom digital tillgänglighet.

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en härlig buffé med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i intresseanmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka dina rättigheter är i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Intresseanmälan: Lägg tid på rätt saker och få bättre effekt digitalt

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)