Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19

Seminariet handlar om hur du gör för att dina besökare ska vara nöjda med webbplatsen. Du måste kunna prioritera rätt och välja bort det som står i vägen för besökarnas verkliga nytta. Till din hjälp har du er strategi, analysmaterial, mätverktyg och kunskap om hur er omvärld och din organisation fungerar. Vi går igenom:  

  • De aktiviteter du behöver genomföra
  • Vilken data du behöver samla in
  • Metoder för att analysera och förbättra
  • Checklista för att nå framgång

Talare

Pia Flodquist är digital strateg. Hon har fokus på innehållets relevans i digitala kanaler och har lett utvecklingsprojekt både som konsult och beställare. Pia är även duktig skribent och uppskattad seminarie- och kursledare på områden som tillgänglighet, webb-, mobil- och innehållsstrategi samt praktiskt inriktade kurser för strateger och redaktörer.

Göran Åbonde är digital strateg. Han har arbetat både operativt och strategiskt med webb inom såväl offentlig som privat verksamhet och lett en rad stora utvecklingsprojekt. Göran ser vikten av att hålla kvalité genom ständiga förbättringar, ett proaktivt förhållningssätt och ett digitalt förändringsarbete som genomsyrar hela organisationer.

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en buffe med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. Vi har även glutenfritt bröd. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Intresseanmälan

Vi öppnar upp för anmälningar ca 2 veckor innan seminariet äger rum. Att skicka en intresseanmälan är ingen garanti för att få plats på seminariet. Om plats erbjuds kommer skickas ett mejl och med bekräftelse och kalenderbokning. Om plats inte kan erbjudas kommer du att få ett mejl om detta.