Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm

Frukostseminarium Ta kontroll över innehålletOrsakerna till att sidor på en webbplats inte besöks kan vara många. Ofta handlar det om att innehållet inte motsvarar det besökarna vill ha. 

Du kanske är en av de som ofta frågar oss om vad du ska göra när innehållet på din webbplats blivit ohanterligt? Som berättar om utmaningar i hur din ledning ser på besökarnas behov? Som känner att du knappt har näsan över vattenytan?

Vi har förpackat våra råd och konkreta tips till frukostseminariet "Ta kontroll över innehållet", vi berättar hur du gör för att vinna kampen om sidorna. Vi delar med oss av metoder och verktyg för att du ska kunna ta kontroll över webbplatsen. Hur du identifierar problemen och hur du tar dig vidare utifrån dina förutsättningar. En snabbkurs i hur du gör en innehållskupp och kommer undan med den! 

Föreläsare

Föreläsare är Göran Åbonde som är digital strateg på Metamatrix. Göran har jobbat med webben de senaste 20 åren och har haft flera ledande roller inom det strategiska webbarbetet. Innan han började på Metamatrix i augusti 2017 hade han rollen  som innehållsansvarig på fackförbundet Unionen och var delaktig i den resa som höjde kundnöjdheten på webben från 25 till 90 procent. 

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en buffé med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe. Vi har även glutenfritt bröd. 

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i intresseanmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka dina rättigheter är i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Intresseanmälan

Hantering av personuppgifter (obligatoriskt)