Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm

Om seminariet

Under 2018 har vi dränkts av GDPR-mail, börjat prata med högtalare och chattat med botar. Men nu är det dags att blicka framåt! Vad kommer bli nästa års stora snackis? Är 2019 året vi på allvar börjar prata om vortex? Kommer alla ha en egen ikon? Och delegera tråkgörat till en AI-assistent?

På vårt frukostseminarium listar vi 10 digitala trender vi spår kommer vara riktigt heta nästa år. Varmt välkommen till vår trendspaning!

Föredragshållare

Calle och Natalie är interaktionsdesigners på Metamatrix, de är också en duo med stort intresse för vad som händer inom vårt område. Som omvärldsbevakare delar de gärna med sig till medarbetare och kunder med intressanta, tänkvärda och värdefulla reflektioner om vad som är på gång och vad som är värt att hålla koll på.  

Övrigt

Våra seminarier är kostnadsfria och av utrymmesskäl välkomnar vi max 2 personer från samma företag, organisation eller myndighet. Är du student, webbkonsult  eller privatperson är du välkommen i mån av plats.

Till frukost dukar vi upp en buffe med frallor från Fabrique, vaniljyoghurt med bär, ost, kalkon, grönsaker, hummus, juice, te och kaffe.  

Om du har frågor om seminariet eller om du är nyfiken på Metamatrix och vilka tjänster vi kan erbjuda, får du gärna höra av dig till Patrik Hassel

Intresseanmälan

Välkommen att skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen.  Intresseanmälan är ingen garanti för att du får plats på seminariet. Om vi kan erbjuda dig en plats kommer du att få ett mejl med bekräftelse och även en kalenderbokning. Om vi inte kan erbjuda plats på seminariet kommer du att få ett mejl om detta.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i intresseanmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Frukostseminarium: Trendspaning 2019

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)