Starttid
Sluttid
Plats
Hornsbruksgatan 19, Stockholm

Om kursinnehållet

Har du som beställare av webb eller andra digitala produkter aldrig gjort några misstag så behöver du inte gå den här kursen.

Om du däremot är som oss andra. Som upplevt utmaningar med styrning och ledning. Som råkat ut för akut tidsbrist i projekten. Som förvånats över hur lätt man som beställare och leverantör kan missförstå varandra. Då är det här en kurs för dig! 

Denna heldagskurs utgår ifrån det vi med vår erfarenhet vet är de vanligaste orsakerna till att ditt projekteller din förvaltning havererar. 

 Lär av dina egna och andras misstag för att bryta dåliga spiraler och gamla mönster. Med högre beställarkompetens undviker du fallgroparna.

 Ur innehållet

  • Styrning  -  Vad dålig styrning kan leda till och hur du tar du kontroll över skutan

  • Tidsbrist - Hur uppstår tidsbrist? Hur skapar du mer tid?

  • Missförstånd - Missförstånd är naturligt i mänskliga relationer - med rätt metoder kan du minimera missförstånden och lindra konsekvenserna.

Under kursen har du möjlighet att lyfta dina egna upplevelser för att omgående få konkret hjälp med lösningar. Du kommer också få ett unikt erbjudande om löpande strategiskt stöd efter kursen

Pris

5.900 kr exkl moms per deltagare. 10% rabatt vid bokning av två deltagare från samma organisation och 15 % rabatt vid bokning av tre eller fler deltagare från samma organisation. I priset ingår frukost, lunch och fika. För att kunna hålla utbildningen som en workshop i vissa moment tar vi maximalt emot åtta deltagare per tillfälle.

Boka kursplats

Kontakta Patrik Hassel, patrik.hassel@metamatrix.se eller 073-944 20 49, för att boka kursplats eller om du har frågor om kursen. På förfrågan kan vi också hålla kursen för enskilda företag eller organisationer. Du kan också anmäla intresse genom att skicka in formläret nedan.

Hantering av personuppgifter (obligatoriskt)