Starttid
Sluttid
Plats
Webbsändning via Youtube

För att lyckas med webben måste du förstå vad målgrupperna behöver och ha koll på hur de använder er webb idag. Vi har utvecklat en smart tjänst som kopplar ihop en kort webbenkät med webbanalysverktygen Google Analytics. Enkäten ger dig koll på vilka som besöker er webbplats, varför de besöker den och om besöken verkligen leder till nöjda kunder. Utifrån insamlad data kan vi göra en analys som ger dig fördjupade insikter om era besökare och konkreta förslag till förändringar. Vill du få bättre koll på dina målgruppers beteende så är det här ett webbinarium för dig. 

Sändning kommer att ske via Youtube och är kostnadsfri. 

Föredragshållare

Max Walter jobbar med digital analys och strategisk rådgivning på Metamatrix. Han är en uppskattad föreläsare och har under flera års tid hållit kurser inom webbanays. Max har en bakgrund som civilingenjör i datavetenskap med fokus på människo-data-interaktion.

Anmälan

Våra webbinarier är kostnadsfria och du är välkommen att anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan. När du skickat in anmälan får du ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Länk till webbsändning skickas ut till anmälda deltagare några dagar innan webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål samt vilka rättigheter du har till data om dig i vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).

Anmälan: Bättre förståelse av dina besökare med data från webbenkät och Google Analytics

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)