Innehåll

Du kanske står i startgroparna för att prioritera och rensa innehåll, planerar publicering i sociala medier eller ta fram en innehållsstrategi för en ny webb.

I det webbinariet går vi igenom de olika stegen för att komma framåt i ert innehållsarbete. Vi tar bland annat upp:

  • Vad jag behöver veta för att ta fram en strategi?
  • Hur vi skapar innehåll som har värde för målgrupperna?
  • Hur jag vet vilket innehåll som är bra? Vad jag ska ta bort, eller behålla?

Jobbar ni efter devisen vi-fixar-innehållet-sen? Då är webinariet inte för er. Vi kan innehållsdrivna webbplatser och hjälper kunderna med deras innehåll. Klichén ”Content is king” har alltid varit sann. Strategi, innehåll, koncept och optimering måste gå hand i hand för att ert arbete med digitala kanaler ska ge er den effekt ni önskar.

Föreläsare

Pia Flodquist heter jag och har jobbat med webb i snart 20 år och tycker det är lika roligt fortfarande. Förändringsarbete, strategier, innehåll och tillgänglighet på webben ligger mig varmt om hjärtat. Framför allt innehållet, eftersom jag vet att även om vi skapar ett bra koncept räcker det inte ända fram om inte du som kund tar fram ett bra innehåll.

Om webbinariet

Sändningen kommer att ske genom Microsoft Teams och det kommer att vara möjlighet att ställa frågor under sändningen. Webbinariet är 30 minuter (9.00 - 9.30) inklusive en avslutande frågestund. 

Det finns olika sätt att ansluta till Microsoft Teams. Antingen kan du ladda ner en app eller så kan du ansluta som gäst via webbläsare. Om du ansluter som gäst kan du själv välja namn.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan. När du skickat in anmälan får du ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Anmälda deltagare kommer att få en länk till webbinariet dagen innan det äger rum.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål samt vilka rättigheter du har till data om dig i vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).