Innehåll

Visste du att för vissa typer av webbplatser går nästan 50% av alla klick i Googles sökresultat inte till en webbplats. Användare får istället svaret direkt på sökresultatsidan. Google har de senaste åren lagt till flera nya sätt att presentera svaret på vad användare söker på. Det kan vara i form att svaret visas direkt i sökresultatet, som frågor och svar eller som en företagsprofil.

Under webbinariet kommer vi att presentera hur du kan anpassa innehållet på din webbplats för att den ska synas mer i Googles sökresultat.

Föredragshållare

Max Walter jobbar med webbanalys och strategisk rådgivning på Metamatrix. Han är en uppskattad föreläsare och har under flera års tid hållit kurser inom webbanays. Max har en bakgrund som civilingenjör i datavetenskap med fokus på människo-data-interaktion.

Om webbinariet

Sändningen kommer att ske genom Youtube och det kommer att vara möjlighet att ställa frågor under sändningen. Webbinariet är 30 minuter (9.00 - 9.30) inklusive en avslutande frågestund. 

Anmälan

Välkommen att skicka en anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Länk till sändningen skickas ut dagen innan webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).