På det här webbseminariet förklarar våra strateger Pia Flodquist och Helena Starenby hur SharePoint och Teams hänger ihop och hur de enskilt, eller tillsammans, kan användas för att bygga upp ert intranät. Det finns också en del fallgropar att vara medveten om under projektet.

Varmt välkommen att lyssna, ställa frågor och få tips och tankar kring vilken väg ni kan välja mot ett hållbart och ändamålsenligt intranät, som både stöttar ett bra kommunikationsklimat och ett effektivt och engagerande arbetssätt.

Seminariet vänder sig främst till dig som är strategiskt, operativt eller tekniskt ansvarig för internkommunikationen på företaget.

Anmäl dig

Webbseminariet äger rum online via Microsoft Teams. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in din anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl med bekräftelse och länk till webbseminariet till mejladressen du har angivit, så var noga med att skriva rätt. Vi sparar informationen du skickar in i anmälan. Läs mer i vår dataskyddspolicy.