Starttid
Sluttid
Plats
Webbsändning via Youtube

Under webbinariet kommer vi att gå igenom vad som är viktigt att tänka på och hur ni kvalitetssäkrar er data i Google Analytics, utifrån vilka åtgärder som behövs. De mesta som tas upp är tillämpbart i andra verktyg för digital analys, till exempel Matomo.

Sändningen sker via Youtube och ni kan ställa frågor under tiden. Webbinariet är 30 minuter och inkluderar en avslutande frågestund. Det kostar inget att delta. 

Fördragshållare

Max Walter jobbar med digital analys och strategisk rådgivning på Metamatrix. Han är en uppskattad föreläsare och har under flera års tid hållit kurser inom webbanays. Max har en bakgrund som civilingenjör i datavetenskap med fokus på människo-data-interaktion.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan. När du skickat in anmälan får du ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Anmälda deltagare kommer att få en kalenderinbjudan med länk till webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål samt vilka rättigheter du har till data om dig i vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).

Anmälan: Ljuger Google Analytics?

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)