Starttid
Sluttid
Plats
Webbsändning via Youtube

Innehållet

Förra året lanserade Google en ny version av Google Analytics kallad för App + Web. Den är fortfarande i beta-version, men det börjar bli dags att fundera på om ni har nytta av allt nytt App + Web har att erbjuda. Det finns både fördelar och nackdelar med nya Google Analytics i jämförelse med vanliga Google Analytics. I webbinariet går vi igenom de viktigaste för- och nackdelarna för att hjälpa er fatta rätt beslut.

Föredragshållare

Max Walter jobbar med webbanalys och strategisk rådgivning på Metamatrix. Han är en uppskattad föreläsare och har under flera års tid hållit kurser inom webbanays. Max har en bakgrund som civilingenjör i datavetenskap med fokus på människo-data-interaktion.

Om webbinariet

Sändningen kommer att ske genom Youtube och det kommer att vara möjlighet att ställa frågor under sändningen. Webbinariet är 30 minuter (9.00 - 9.30) inklusive en avslutande frågestund. Det kostar inget att delta.

Anmälan

Välkommen att skicka en anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl som meddelar att din anmälan är mottagen. Länk till sändningen skickas ut dagen innan webbinariet.

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster). 

Anmälan: Nya Google Analytics

Hantering av personuppgifter (Obligatoriskt)