Du kommer att ingå i vårt team av utvecklare och hjälpa till i det dagliga arbetet, när vi bygger webbplatser baserade på .NET i Episerver och Umbraco. Du kommer att göra din praktik tillsammans med ett par andra studenter, i syfte att diskutera och utvecklas tillsammans. 

Hos oss får du en kunnig handledare och ett gäng engagerade konsulter att ta rygg på. Här lär du dig jobbet på riktigt!

Det här är du!

  • Du går en YH-, universitets- eller högskoleutbildning inom systemutveckling.

  • Du kan stanna i minst tio veckor.

  • Du är nyfiken och vill lära dig nya metoder och tekniker.

  • Om du har erfarenhet av utveckling inom .NET är det meriterande.

  • Du vill gärna att praktiken ska leda till en anställning hos oss.

Det här får du av oss

  • Löpande utvecklande feedback av handledaren.

  • Erfarenhet från projekt med välkända kunder.

  • Varierade och utmanande arbetsuppgifter.

Det här är Metamatrix

Metamatrix är en digital byrå på Södermalm i Stockholm, som funnits i 20 år. Vi är 19 slipade specialister inom strategi, design, utveckling och optimering.

Våra kunder har ofta fokus på samhällsnytta och är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag. Sedan 1999 har vi med stort engagemang i nära samarbete med våra kunder skapat just de där digitala koncepten och tjänsterna som gör skillnad i samhället. Det är vi väldigt stolta över!

Förutom att vi är väldigt bra på det här med utveckling, så har vi kul tillsammans. Stämningen och våra flexibla arbetssätt gör att vi som jobbar här gärna stannar länge.

Vi tror på att ha ett blandat team och vill växa tillsammans med såväl juniorer som seniorer. Därför tar vi gärna emot dig som praktikant, med förhoppningen att du vill stanna kvar och bli senior.

Vi vill att du hör av dig!

Skicka in ditt CV och personligt brev till zandra.alenklev@metamatrix.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Metamatrix gruppbild
Metamatrix gruppbild