Jag är passionerat intresserad av det digitala, människor, ledarskap och hjärnan. Det är i skärningen mellan dessa områden det händer - här finns de hållbara lösningarna och de nytänkande affärsmodellerna.

Det är viktigt för mig att skapa tillit och trygghet i de grupper där jag jobbar, både med medarbetare, kunder och andra intressenter, för att det är en grund att ta fram de lösningar som skapar mest värde.

Jag har arbetat med digitalt i över 20 år senast i eget bolag som seniorkonsult inom verksamhetsutveckling, projektledning och affärsutveckling. Tidigare har jag haft ledande befattningar på Avantime, Capesand och DropIT, företag som verkar i samma bransch som Metamatrix.

Examen inom systemvetenskap och vidareutbildad inom ledarskap, digital förändringsledning och neuroledarskap i praktiken. Jag är även scrum master och certifierad normingenjör.

Springer en hel del och tycker att det är det bästa sättet att upptäcka en ny stad eller plats, speciellt på morgonen när staden vaknar. Seglar, surfar och yogar. Rörelse är helt enkelt ett ord som sammanfattar en del av mig. Gillar att laga mat. Och har under senaste året dragit igång bokcirkel samt vinprovning för att jag själv ska komma igång att läsa mer samt få mer koll på vin.