Vi inrättar en ny tjänst på Metamatrix som ska jobba både med våra kunders och med vårt eget digitala innehåll i olika kanaler. Du kommer att jobba både på egen hand och i team med kollegor, främst kundansvariga, projektledare och digitala strateger.

Du kommer att få jobba med:

  • Skapa och löpande uppdatera målgruppsanpassat innehåll i våra egna och i våra kunders digitala kanaler (till exempel webbplats och sociala medier, nyhetsbrev och seminarieinbjudningar).
  • SEO - strategiskt och operativt. Sökstrategier, optimering och uppföljning.
  • Digital marknadsföring – driva och ta fram kampanjer i sociala medier, följa upp samt komma med förbättringsförslag på befintlig marknadsföring.
  • Ta fram, testa och förbättra webbplatsers informationsstrukturer.
  • Vara med i behovsanalyser och göra förstudier åt våra kunder.

Din kompetens:

  • En skicklig skribent med erfarenhet av copy och innehåll.
  • Relevant utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Erfarenhet av digital marknadsföring, sökmotoroptimering, webbanalys och konverteringsoptimering.
  • Erfarenhet av redaktörsarbete i webbpubliceringssystem.
  • Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska.

Metamatrix skapar hållbar webb som ger värde för våra kunder. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är Episerver Solution Partner samt Umbraco Certified Partner. Här arbetar 15 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi är stolta över våra fina kunder som fokuserar på samhällsnytta och som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

"Vi kan ta fram hur snygga digitala koncept som helst, men om inte vi kan få våra kunder att skapa ett fantastiskt innehåll kommer ingen att vilja använda webbplatsen. Det är därför vi måste fokusera på strategier och innehåll", säger Pia Flodquist, digital strateg och delägare på Metamatrix.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och startar varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och sedan går vi igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher.

Varannan vecka kommer världens bästa massör och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor.

Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Placering
Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?
Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Inte du? Vi söker även .Net-utvecklare (Episerver och Umbraco) och en senior frontendutvecklare.

Se film om Metamatrix