Metamatrix skapar hållbar webb som är tillgänglig för alla och som ger nytta för användarna och värde för våra kunders verksamhet. Det gör vi genom att arbeta med strategi, innehåll, design, utveckling och optimering. Vi utvecklar framförallt i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Vi har ett starkt samhällsengagemang och vi är otroligt stolta över våra fina kunder som är fackförbund och andra medlemsorganisationer, myndigheter och företag. 

Just nu söker vi:

Att jobba på Metamatrix

Metamatrix sitter i ljusa, fina lokaler i Hornstull, alldeles bredvid tunnelbanan. Här jobbar 16 personer, riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher. Förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då tar vi en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. Vi börjar varje vecka med fem minuters avslappning innan vi går igenom veckans mål.

På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor!

Hör av dig

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med duktiga och engagerade talanger. Skicka in en spontanansökan så hör vi av oss!

Vi sparar informationen du skickar in i för att kunna följa upp ditt intresse. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka dina rättigheter är i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).