Som projektledare har du ett nära samarbete med kund och är deras strategiska rådgivare. Du ansvarar för vad som ska göras och när det ska göras. Tillsammans med ditt team av specialister inom webb och användbarhet tar du fram hållbara digitala lösningar som gör skillnad.

Dina egenskaper

  • Du är lyhörd och relationsskapande.
  • Du har hög energi och trivs med att jobba med flera kunder och projekt under en vecka.

Din kompetens

  • Vi tror att du jobbat med webb och digitala lösningar ett bra tag och mer och mer gått åt projektledarhållet - helt enkelt för att det passar dig och inte för att du gått massa projektledarutbildningar.
  • Du har goda kunskaper om webbpubliceringssystem och gärna erfarenhet från Episerver eller Umbraco.
  • Du kombinerar gärna din projektledarroll med att utföra delar i projektet, till exempel inom behovsanalys eller som testare.

Metamatrix skapar hållbar webb som ger värde för våra kunder. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är Episerver Solution Partner samt Umbraco Certifierad Partner. Här arbetar 16 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi är stolta över våra fina kunder som fokuserar på samhällsnytta och som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och startar varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och sedan går vi igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher.

Varannan vecka kommer världens bästa massör och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Placering

Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?

Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev.