Med hjälp av våra ramverk för frontend bygger du och teamet robusta, responsiva och tillgängliga webblösningar med progressive enhancement. Tillsammans med dina kollegor är du med och formar dessa ramverk och våra metoder. En gång i månaden samlas ni inom kompetensområdet frontend för att dela kunskaper och diskutera verktyg, trender och arbetssätt.

Dina egenskaper

  • Du är engagerad och gillar att ta ansvar.
  • Du trivs med att vara kundens rådgivare och mentor till kollegor.

Din kompetens

  • Du har expertkunskaper inom webbstandards som HTML, CSS, JavaScript och SVG.
  • Att göra lösningar med hög prestanda är en självklarhet för dig och du vet hur man får en webbplats att ladda så snabbt som möjligt genom komprimering, cachning, bundling och lazy loading.
  • Likaså vet du hur man anpassar en webbplats för sökmotoroptimering med semantisk HTML och strukturerad data. 
  • Du gillar att spana på trender inom webbutveckling och har koll på ramverk, preprocessors och verktyg som Bootstrap, SASS, Nunjucks, Node.js och Grunt.
  • Du är nyfiken på att bygga tillgängliga webbplatser som fungerar för alla utifrån WCAG och Webbriktlinjer.se.

Metamatrix skapar hållbar webb som ger värde för våra kunder. Det gör vi genom att arbeta med strategi, innehåll, design, utveckling och optimering. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Här arbetar 16 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi är stolta över våra fina kunder som fokuserar på samhällsnytta och som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

"På Metamatrix får jag utrymme att utvecklas och specialisera mig inom de områden jag brinner för. Jag kan påverka mitt eget arbete och hur det ska utföras. Jag skriver inte bara kod utan påverkar helheten i leveranser genom att välja rätt teknisk lösning utifrån behov, tid och budget", säger Andreas Nylin, senior frontendutvecklare och delägare som brinner för tillgänglighet.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och startar varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och sedan går vi igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher.

Varannan vecka kommer världens bästa massör och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Placering

Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?

Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Inte du? Vi söker även tech lead/tekniskt ansvariga och .Net-utvecklare (Episerver och Umbraco).

Se film om Metamatrix