Med hjälp av våra ramverk för frontend, backend och integration tar du och teamet snabbt fram avancerade och kompletta lösningar. Tillsammans med teamet är du med och formar dessa ramverk och våra metoder samt agerar som teknisk ansvarig för ett antal kunder. Varannan vecka samlas utvecklingsteamet för att diskutera hur ni jobbar, verktyg, trender och spaningar.

Metamatrix skapar hållbar webb som är tillgänglig för alla och som ger nytta för användarna och värde för våra kunders verksamhet. Det gör vi genom att arbeta med strategi, innehåll, design, utveckling och optimering. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Vi har valt att vara en fullservicebyrå för att kunna leverera hållbara lösningar som våra kunder kan växa i. Här arbetar 16 personer i ett team av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi har ett samhällsengagemang och är stolta över våra fina kunder som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och här startar vi varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och går sedan igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom teamet och har ett öppet arbetsklimat.

Dina egenskaper:

  • Du utmärker dig genom ditt engagemang, driv och på ditt sätt att ta ansvar och slutföra uppgifter.
  • Du är pedagogisk och kommunikativ.

Din kompetens:

  • Du har en bred kunskap inom systemutveckling och vi tror att du har minst fem års erfarenhet, från alla delar av webbutveckling – både kravställning, drift, miljöer och systemarkitektur.
  • Du vill jobba med webbutveckling i en .Net-baserad miljö med CMS. Är du certifierad i EPiServer eller har jobbat i Umbraco är det ett plus.
  • Du har djup kunskap av systemutveckling inom webb.

Placering
Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Vi har fredagsluncher varje vecka som vi turas om att hålla i, ett uppskattat sätt att få insyn i varandras kompetens och för att sprida idéer. Vi har världens bästa massör som kommer varannan vecka och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Intresserad?
Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Se film om Metamatrix