Med hjälp av våra ramverk för frontend, backend och integration tar du och teamet snabbt fram avancerade och kompletta lösningar. I din seniora roll är du med och formar dessa ramverk och våra metoder samt är tekniskt ansvarig och lösningsarkitekt för ett antal kunder. Varannan vecka samlas utvecklingsteamet för att diskutera hur ni jobbar, verktyg, trender och spaningar.

Dina egenskaper:

  • Du utmärker dig genom ditt engagemang, driv och på ditt sätt att ta ansvar och slutföra uppgifter.
  • Du är pedagogisk och kommunikativ.

Din kompetens:

  • Du har en bred kunskap inom systemutveckling och vi tror att du har minst fem års erfarenhet, från alla delar av webbutveckling – både kravställning, drift, miljöer och systemarkitektur.
  • Du vill jobba med webbutveckling i en .Net-baserad miljö med CMS. Är du certifierad i EPiServer eller har jobbat i Umbraco är det ett plus.
  • Många av våra kunders webbplatser är integrerade med medlemssystem och har inloggning via BankID, vi ser gärna att du har erfarenhet av integration och web services.

Metamatrix skapar hållbar webb som ger värde för våra kunder. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Här arbetar 16 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi är stolta över våra fina kunder som fokuserar på samhällsnytta och som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

"Jag har chans att hela tiden påverka så att arbetet blir bättre och enklare - för mig, mina kollegor, våra kunder och deras kunder. Det, i kombination med att vi ofta jobbar med webbplatser som bidrar till samhällsnytta, ger en bra känsla i slutet av dagen!", säger Martin Ryttler, tekniskt ansvarig och delägare på Metamatrix.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och startar varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och sedan går vi igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher.

Varannan vecka kommer världens bästa massör och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Placering
Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?
Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Inte du? Vi söker även .Net-utvecklare (Episerver och Umbraco) och en senior frontendutvecklare.

Se film om Metamatrix