Metamatrix skapar hållbar webb som är tillgänglig för alla och som ger nytta för användarna och värde för våra kunders verksamhet. Det gör vi genom att arbeta med strategi, innehåll, design, utveckling och optimering. Vi utvecklar framförallt i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Vi har valt att vara en fullservicebyrå för att kunna leverera hållbara lösningar som våra kunder kan växa i. Vi har ett starkt samhällsengagemang och vi är otroligt stolta över våra fina kunder som är fackförbund och andra medlemsorganisationer, myndigheter och företag.

Vi sitter vid Hornstull, närmare bestämt i vackra Skofabriken på Hornsbruksgatan 19. Vi inleder våra veckor med gemensam meditation och avslappning. Teamet planerar sedan veckan tillsammans efter uppsatta mål och stämmer av sitt arbete på dailys, i syfte att hjälpa varandra och sprida kunskap. Varje vecka har utvecklingsteamet ett retro där de tar upp punkter kring arbetssätt, verktyg och ramverk.  

Vi har företagsgemensamma fredagsluncher varje vecka som vi turas om att hålla i, ett uppskattat sätt att få insyn i varandras arbete. Vi har världens bästa massör som kommer varannan vecka, 5000 kr i friskvårdsbidrag och en kväll i månaden går vi ut och gör något kul ihop. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Självklart har vi kollektivavtal.

Dina egenskaper

  • Du utmärker dig genom ditt engagemang, driv och på ditt sätt att ta ansvar.
  • Du tänker ett steg längre och ifrågasätter lösningar när det behövs.
  • Du är strukturerad, noggrann och arbetar med kvalitetssäkring i dina projekt.
  • Du brinner för webb och håller dig uppdaterad om nyheter och trender.
  • Du gillar utmaningar i form av problemlösning och löser problem på ett hållbart sätt.

Din kompetens

  • Du vill jobba som webbutvecklare med .Net-baserade CMS. Är du certifierad i EPiServer eller har jobbat i Umbraco är det ett plus.
  • Du vill vara konsult och är van vid att jobba med olika kunder under en vecka.
  • Du vet vad C#, ASP.NET Web Forms och MVC samt LINQ, Ajax, SQL, IIS, TFS och Git är.
  • Om du är en person som jobbat några år så vill vi att du har erfarenhet av att integrera mot backendsystem via webbservices, XML, Microsoft SQL Server, WCF och CRM-/medlemssystem.
  • Vi ser gärna att du har koll på HTML, CSS och Javascript och har kunskap om tillgänglighet på webben, även om du kommer att få kollegor som är experter på detta.

Placering
Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?
Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Se film om Metamatrix