Med hjälp av våra ramverk för frontend, backend och integration tar du tillsammans med dina kollegor snabbt fram avancerade och kompletta lösningar. Varannan vecka samlas utvecklingsteamet för att diskutera hur ni jobbar, verktyg, trender och spaningar.

Dina egenskaper

  • Du utmärker dig genom ditt engagemang, driv och på ditt sätt att ta ansvar.
  • Du är strukturerad, noggrann och arbetar med kvalitetssäkring i dina projekt.
  • Du brinner för webb och håller dig uppdaterad om nyheter och trender.
  • Du gillar utmaningar i form av problemlösning och löser problem på ett hållbart sätt.

Din kompetens

  • Du vill jobba som webbutvecklare med .Net-baserade CMS. Är du certifierad i EPiServer eller har jobbat i Umbraco är det ett plus.
  • Du vet vad C#, ASP.NET Web Forms och MVC samt LINQ, Ajax, SQL, IIS, TFS och Git är.
  • Om du är en person som jobbat några år så vill vi att du har erfarenhet av att integrera mot backendsystem via webbservices, XML, Microsoft SQL Server, WCF och CRM-/medlemssystem.
  • Vi ser gärna att du har koll på HTML, CSS och Javascript och har kunskap om tillgänglighet på webben, även om du kommer att få kollegor som är experter på detta.

Metamatrix skapar hållbar webb som ger värde för våra kunder. Vi utvecklar framförallt lösningar i .Net och är EPiServer Solution Partner samt certifierade på Umbraco. Här arbetar 16 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Vi är stolta över våra fina kunder som fokuserar på samhällsnytta och som är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

"Jag får snacka med kloka kollegor, göra massor av intressanta kundprojekt och tänka på både koncept och  tillgänglighet när jag kodar. Helt rätt känsla för mig att jobba på Metamatrix!", säger Katharina Ljunggren, .Net-utvecklare.

Vi sitter i vackra Skofabriken vid Hornstulls T-bana och startar varje arbetsvecka med fem minuters avslappning och sedan går vi igenom veckans mål. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom våra uppskattade fredagsluncher.

Varannan vecka kommer världens bästa massör och förutom schyssta villkor med kollektivavtal har vi betald utetimme varje vecka, då vi tar en promenad, spelar kubb eller något annat som gör oss glada. På Metamatrix får du mycket skratt med smarta kollegor. Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att höra från dig!

Placering

Stockholm, Hornsbruksgatan 19.

Intresserad?

Varmt välkommen att kontakta vår konsultchef Zandra Alenklev

Inte du? Vi söker även tech lead/tekniskt ansvariga och en senior frontendutvecklare.

Se film om Metamatrix