Som systemutvecklare på Metamatrix jobbar jag främst med .Net och har alltid ambitionen att bygga användbara lösningar. Jag är certifierad i Umbraco och arbetar även dagligen med Episerver. Jag har också bra koll på HTML, CSS och Javascript eftersom jag en gång i tiden jobbade som frontend-utvecklare. Jag är en av Metamatrix delägare. 

Det roligaste med mitt jobb är att få utveckla saker som kommer till nytta och att det är så varierat. Jag gillar att få möjlighet att jobba med både stora, komplexa projekt och problemlösning i daglig förvaltning och att ha kontakt med våra olika kunder. Jag ville jobba på byrå just för att få möjlighet att jobba med så många olika typer av projekt, det är väldigt lärorikt.

Det bästa med att jobba på Metamatrix är att få jobba med kunder och projekt som verkligen är till nytta för samhället och som används dagligen av redaktörer och användare. Och såklart alla duktiga, kompetenta kollegor!

Förutom webbutveckling och programmering är fotboll och fotografering stora intressen. När jag är ledig så gillar jag också att kolla på nån bra tv-serie och framförallt att umgås med familj och vänner.