Jag är senior systemutvecklare med drygt tio års erfarenhet från olika områden av utveckling. Jag har främst jobbat med webb men också applikationsutveckling och mjukvaruutveckling. Att jobba med utveckling innebär ofta att lösa komplicerade problem, problem som ibland får en att vilja slita av sig håret, men ju mer komplicerat desto mer älskar jag det jag jobbar med. Känslan att få lösa ett komplicerat problem är otrolig. Jag har också ett brinnande intresse för datasäkerhet. Något som blir allt viktigare i takt med att fler tjänster flyttas till webben.

Jag valde att jobba på Metamatrix därför att jag tycker att vi har intressanta kunder som gör viktiga saker för samhället. Jag gillar också att vi har ett stort fokus på kvalitet.

På min fritid så umgås jag mycket med mina två barn och spenderar även en hel del tid med mina vänner. Jag är rätt händig och hjälper ofta vänner och bekanta med husbyggen, renoveringar och projekt. Jag har också ett stort intresse för bilar, speciellt klassiska bilar, och åker på tävlingar och utställningar.