Jag är utbildad inom projektledning, media- och kommunikation samt innovationsledning i Uppsala och på Berghs. Innan jag kom till Metamatrix 2018 jobbade jag i nästan 20 (!) år inom bland annat reklam, film, marknadsföring, kommunikation, kultur, stadsutveckling och utbildning.

Jag drivs av att hitta kärnan i slutkundernas behov och att lyckas hitta lösningar på komplexa problem. Att få bidra med kompetens men även att utmana invanda och förutsägbara mönster. Det roligaste med mitt jobb är variationen av människor, uppdrag och utmaningar som jag möter. Att tillsammans med mina kompetenta kollegor få gå på djupet i kundens behov och därefter kunna leverera nytta och hållbarhet över tid.

Jag valde att jobba på Metamatrix för att jag ville jobba på ett företag med både spets och bredd. Där en når många olika typer av grupper i samhället och tillför nytta på individnivå. Det bästa med att jobba här är att vi är så olika, att vi kan olika saker och att vi tillsammans bildar en himla fin cocktail av kunskap och kompetens.

Andra passioner i mitt liv är film, mat och dryck. Jag är en utpräglad storstadsbo som på helgerna blir lantis och drar på mig trädgårdshandskarna.

Jeanettes theme song