Jag har lång erfarenhet av att leda olika typer av projekt. Närmast kommer jag från mediabranschen där jag haft olika ledarroller och jobbat med allt från utveckling av nya annonsformat, laddningstider av webbplatser till implementationer av olika system. Innan dess har jag jobbat som projektledare, både på webbyrå och på ett konsultbolag. Jag har en teknisk utbildning i grunden med inriktning mot media från Mittuniversitet i Sundsvall.

Jag gillar att utmana mig själv, lära mig nya saker och träffa nya människor att utbyta erfarenheter med. En av de främsta anledningarna till att jag sökte mig till Metamatrix var att vi jobbar med hållbara webblösningar som fokuserar på affärsnytta och att vi inte bara är duktiga utvecklare utan även har kommunikatörer, strateger och analytiker på byrån. Det ger oss förutsättningar att kunna skapa riktigt bra lösningar för våra kunder. Jag gillar också att Metamatrix är ett företag som ser sina medarbetare som den största tillgången.

Det roligaste med att vara projektledare är variationen av arbetsuppgifter, ingen dag är verkligen den andra lik. Och inget projekt är heller det andra likt. Det gör att jag lär mig nya saker varje dag. I jobbet som projektledare får jag både komma ut och träffa våra kunder och jobba tätt tillsammans med mina kollegor på Metamatrix. Det är inspirerande!

Idrott och hälsa är ett av mina stora intressen, både att själv utöva men även gå på olika typer av sportarrangemang, mest innebandy, fotboll och hockey. Jag har tidigare spelat badminton och innebandy, men idag håller jag mig till styrketräning på gym eller utomhus.